If i am buying a product online then which tax is applicable?

تم إضافة السؤال من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy
تاريخ النشر: 2014/12/30
Rizalyn Ramilo
من قبل Rizalyn Ramilo , consultant , Sutherland Global Services Inc.

Taxes varies on each states or Country. In some, sales tax may be applicable in buying products online.