In cost terminology, conversion costs consist of

<p><em><strong>A. Direct and indirect labor. </strong></em></p> <p><em><strong>B. Direct labor and direct materials. </strong></em></p> <p><em><strong>C. Direct labor and factory overhead.</strong></em></p> <p><em><strong>D. Indirect labor and variable factory overhead.</strong></em></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/01/09
AZHAR NAWAZ
من قبل AZHAR NAWAZ , Assistant Manager Accounts , Quantum Geoservices (Pvt) Ltd

C

Aamir Ashraf
من قبل Aamir Ashraf , AM Accounts & Taxation , SKINCARE COMPANY

Option C is the correct Answer.

ADITYA SHARMA
من قبل ADITYA SHARMA , Manager , DELOITTE AND TOUCHE

 option c is  i.e. Direct Labor and factory overheads

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

C)

Conversion costs include direct labor and factory overhead. Because indirect labor is included in factory overhead, indirect labor is a conversion cost.

Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

(C) Direct labor and factory overheads.