Sort/report generators .

<p> </p> <p>A. are faster than index/report generators</p> <p>B. require more disk space than index/report generators</p> <p>C. do not need to sort before generating a report</p> <p>D. both (a) and (b)</p> <p>E. None of the above</p>

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/01/10
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

B. require more disk space than index/report generators

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

Mr Jetley is quicker and I agree with him