To _ is to decide in advance on a course of action. A. master B. decision C. plan D. control E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/01/13
Muhammad Ahsan Ghafoor
من قبل Muhammad Ahsan Ghafoor , Admin Officer cum Account assistant , Sumico Technologies

C.. plan

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

I agree with the answer option C

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

C. plan

is the answer.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

C. plan

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

It is Planning (C)