Which option use for Under Reamed Piles? A. Machine foundation B. Factory buildup C. Transmission line tower D. Tall structure E. All of them

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/01/15
Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

E is right option

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

E. all of them , so for me better ( c

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

E. All of them

Muhammad samran
من قبل Muhammad samran , Junior Officer/Project Coordinator , Pakistan Stell Mill

The option is E. All of them.

RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

Endorse answer from Experts !!

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Thanks for Your Great Contribution.    ...........    Good day

E. All of Them is Correct Answer.

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I go with Option E;

It looks to me is this form of stabilization or rather to secure foundations for machines, buildups for factories, tall structures, and more....