As aprofessional real estate manager how can u solve problems that arise between residents ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2015/01/15
Martin Pettit
من قبل Martin Pettit

Hold a meeting & invite the residents involved to be present in order to discuss all issues

and address every concern to arrive at the best possible solution. Once everyone agreed, have that agreement typed up and signed by all parties.

ahmed alyahiri
من قبل ahmed alyahiri , محامي حر , مكتب المحامي عبدالرحمن الأهدل

Agree with the previou answer.