What skills i must have to be talented in real estate projects management ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2015/01/16
hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

agreed with Mr alex

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

Creativity is required as a talent for any project manager

Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed
من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY

Fuly agreed with Mr alex answer and i will just add team leader skills and observation skills

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Solid Experience

Communication Skills

Time Management

Research Skills

Computer Skills