What is Recession Planning for Employees ?

تم إضافة السؤال من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.
تاريخ النشر: 2015/01/23
Shukri Adan
من قبل Shukri Adan , HR & Administrative assistant , Kenya Airport Authority

Due to poor run of work or low profits employees are engaged in renegotiation in order to meet the demand and lure away recess.this happens mostly during crisis.