What is Unconditioned space Max. and Min. Temperature and Ambient at space Max. and Min. Temp. in HAP for AbuDhabi/Dubai condition)? How?

Please reply immediately...Much Important and Urgent...

تم إضافة السؤال من قبل Xavier Cruz Herman Fernando , Mechanical Design Engineer , Progressive Recruitment agencies for Specon MEP
تاريخ النشر: 2015/01/23
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

check ASHRAE2009>>>>CLIMATIC CONDTIONS >>>>ABU DUBAI