Selling Price per unit $ 100 , Variable Cost $ 60, Fixed cost $ 24040, what is Break even point in units? A. 550 B. 601 C.651 D.650

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Mohammed , Senior SAP Consultant , Abyat Mega Store
تاريخ النشر: 2015/01/24
imran Noor -
من قبل imran Noor - , Audit Officer , Auditor General of Pakistan

The correct option is (B)>>>>>>>>>>>601

ali hassan arain
من قبل ali hassan arain , ACCOUNTS MANAGER , IZHAR AND CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

Answer would be option b601.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

BREAK EVEN POINT = FIXED COST / CONTRIBUTION PER UNIT

HERE THE ANSWER IS =24040/40 UNITS

=601 UNITS.

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

breakeven point =24040/40

break even point =601

answer is B

Suhaib Abbadi
من قبل Suhaib Abbadi , Assurance and Audit Trainee , EY

B-601 ..........................