What is PHP means?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/01/24
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

PHP is a widely-used open source general-purpose scripting language that is especially suited for web development and can be embedded into HTML.

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

Internetslang: The definition of PHP is "Personal Home Page"

islam khalil
من قبل islam khalil , Technical Manager , iCloudit

PHP (recursive acronym for PHP: Hypertext Preprocessor) is a widely-used open source general-purpose scripting language that is especially suited for web development