According to GAAP investment available for sale reported at : 1- Its book value . 2- Its fair value . 3- Its cost value .

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/01/30
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (2)  >>>>>>>>>>  Its fair value

Ahmed Wagdy Mohamed
من قبل Ahmed Wagdy Mohamed , Accounting Manager , AAW Consulting Engineers

About available for sale investments reported at its Fair Value in OCI (other comperhensive income statement )