What are the fields of knowledge and skills you are working on to advance?

تم إضافة السؤال من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society
تاريخ النشر: 2015/02/03

First and foremost I have learned people skills: how to listen, how to answer questions  and how to deal with difficult situations

Irina Chepel
من قبل Irina Chepel , Personal trainer , Freelancer

Overall self- developmanet, financial field

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

COMMUNICATION SKILLS ................ LEARNING FROM PROFESSIONALS EVERY DAY LIKE YOU ,,,MR.ALEX

Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Right now I am focusing on communication and internet marketing skills.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

After tea break going for mandatory overs.

souha safir
من قبل souha safir , إدارية , قطاع التربية

Programming and acquire more skills in the field of technology

Ghanendra Mishra
من قبل Ghanendra Mishra , Social Worker , International Organization for Migration

Thanks for inviting. People skills and networking is something I am working on. I am also learning Arabic and Spanish languages.

Waqas Raza Khan
من قبل Waqas Raza Khan , Accountant , Cold Store Group of Saudi Arabia

Learn everyday from his experiences and faults and committed to not repeat in future.

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

EHS, Communication and Leadership with research

Snezana Brankovic
من قبل Snezana Brankovic , • Senior Consultant in Marketing Department , „Stankom” Business System

...to advance my knowledge about marketing