Which one is a better option? to use google map api on android or using map service of html 5 on android?

تم إضافة السؤال من قبل Shahbaz Awan , M2M IoT Software Architect , Wadi Makkah
تاريخ النشر: 2013/07/11
Atiq ur Rehman
من قبل Atiq ur Rehman , Team Lead Manager Mobile SDK Development , Audiomob LTD

Google map is better option, to get more control and customization , always prefer native development.