How can I be selected as international internship student studying industrial maintenance technician?

تم إضافة السؤال من قبل SUMOIWUO HOWARD , MACHINE OPERATOR , VERISE COMPANY LIMITED
تاريخ النشر: 2013/07/12
jaouida mahmoudi
من قبل jaouida mahmoudi , مكون في الفلاحة المستدامة trainer in sustainable agriculture , مركز التكوين المهني الفلاحي

be nomber one

Seyf Cherif
من قبل Seyf Cherif

i need help __ ineed to look for a job ______u can help me ? ______ fahdseyf208.yahoo.fr _______aseseyf.gmail.com ________ i'm a technicien superior speciality electrical industriel ;) ___________________num -----------THX