Sales A/c DR. XXX to Trading A/c XXX is an example of ?

A. Adjusting entry

B. Transaction entry

C. Closing entry

D. Opening entry.

E. Non of these.

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/02/07
Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

MMMM      C. Closing entry

Sahar Alech
من قبل Sahar Alech , Auditor / Financial Manager , Accounting Services Office

It is a closing entry..........

Waqas Raza Khan
من قبل Waqas Raza Khan , Accountant , Cold Store Group of Saudi Arabia

Option C- Closing entry.......................................

Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed
من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY

Option (C) is the correct answer

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

I Agree with Sahar Alech :)

Gulfaz Sabir
من قبل Gulfaz Sabir , Accounts Executive , Artistic Milliners

Sales Accounts Debited if its a Reversal of Sales or it Correction of wrong entry so it can be say that its a Adjusting Entry.

Mohammed  Mohammed
من قبل Mohammed Mohammed , Senior SAP Consultant , Abyat Mega Store

C. Closing Entry ..............

Kaamila Tahseen
من قبل Kaamila Tahseen , Change Management Team Manager , cognizant technology solutions

guessing, can it be a closing entry?

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

C - Closing Enty .......................................................

Ezzidin Ibrahim
من قبل Ezzidin Ibrahim , Financial Controller , Karim Food Industries

C. Closing entry, for the year end.