Control account is an account in_ _ _ _ _ _ with summary information. (kindly fill the vacant with correct answer)?

(1) Accounts receivable module.

(2) GL module.

(3) AP module.

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2015/02/16
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

(2) GL module.

General Ledgerwhere all transactions happen... be debit or credit .