The inventory method yielding the same inventory measurement and cost of goods sold whether a perpetual or periodic system is used is:

A. Average cost.

B. First-in, first-out.

C. Last-in, first-out.

D. Either first-in, first-out or last-in, first-out.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/02/22
Ahmed Abdi Mahad
من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University

Choice B, FIFO is the answer for this question

Racquel Christine Perocho
من قبل Racquel Christine Perocho , Accountant , KTC International LLC

FIFO Method (First In, First Out)

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

B..>>>>>>>>>>>>>> First-in, first-out.

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

agree with answers >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>