If express tools are not available with AutoCAD software pack. How we can get the express tools?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/02/24
Jonalie Doblado
من قبل Jonalie Doblado , Quantity Surveyor (Estimator) , San Jose Builders

How to get express tool if not available in Auto Cad software pack is that:

1.    1  Check the support file search path

2.   2.  Load the Express Tools CUI File

3.   3 . Uninstall and Reinstall Express Tools

4.    4. Reset AutoCAD to Defaults

5.    5. Reinstall AutoCAD