Which of the following cements contains maximum percentage of dicalcium silicate?

a) ordinary Portland cementb) low heat cementc) rapid hardening cementd) sulphate resisting cement

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Galal Hussein Ahmed Mohamed , Technical Mnager , Fast Building Contracting Co.
تاريخ النشر: 2015/02/25
Amgad mutasium Eisa
من قبل Amgad mutasium Eisa , Site Engineer , Lamizone

b) low heat cement has the maximum percentage of dicalcium silicate

kevil Vavaiya
من قبل kevil Vavaiya , Civil Engineer , ASCO Consulting Engineers

Low heat portland cement contains the high percentage of diclacium silicate

Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين

Thanks for invitation..

I'm with an answer of En. Wolf Klaas Kinsbergen .

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

b) >>>>>>>>>low heat cement contains maximum percentage of dicalcium silicate

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

Thank you for the invitation, based on how it is made Portland cement contains the highest percentage.