Which of the following levels of Maslow's Hierarchy of Needs is associated with consumers' purchase of goods which appeal to inner peace of mind?

a) Self-actualization

b) Love c) Security d) Physiological

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/02/26
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer option a) ?????????????????

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

a) Self-actualization is the answer.

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

????? ANSWER  IS .... A.......

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

My answer will be ============= a)