Which one of following defines precisely a target market for a financial services company planning a direct mail campaign for a new insurance policy?

a) 'MOSAIC' lifestyle categoriesb) Market sizec) A defined social classd) Socio-economic grouping

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/02/27
Pat Hawkins
من قبل Pat Hawkins , Procurement Specialist , Valiant Integrated Services

a) 'MOSAIC' lifestyle categories

Marketers make frequent use of geodemographic segmentation methods, such as MOSAIC, to determine the audiences for their communication.

Tamer Elbeshbishy
من قبل Tamer Elbeshbishy , Financial and Administration Manager , Al Muzun Holding Group

the correct answer is a 'MOSAIC' lifestyle categories

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

My answer will be ======== a

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

a) 'MOSAIC' lifestyle categories

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

a) 'MOSAIC' lifestyle categories is the right answer

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

a) 'MOSAIC' lifestyle categories >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Snezana Brankovic
من قبل Snezana Brankovic , • Senior Consultant in Marketing Department , „Stankom” Business System

Option a -'MOSAIC' lifestyle categories...............................