Good returned by customers are entered by?

 (a) Debiting Purchases Account and Crediting Customers Account.

(b) Debiting Customers Account and Crediting Sales Account.

(c) Debiting Sales Returns Account and Crediting Customers Account.

(d) Debiting Purchases Account and Crediting Sales Account

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2015/03/01
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

(c) Debiting Sales Returns Account and Crediting Customers Account

miriam talavera
من قبل miriam talavera , ADMINISTRATIVE ASISTANT , MARMOTECH, INC.

C IS MY KNOWLEDGE OF THE CORRECT ANSWER

The correct answer is.............................................................................................C

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(C) is the Correct Ans.

On Sale : Dr. Customer

                 Cr.    To Sale

On Return: Dr. Sale Return

                     Cr.  To Customer