Ensuring cost effective transportation of goods is the role of:

Select one:a. Purchase functionb. Logistics functionc. Retail functiond. Production function

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2015/03/01
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer is option b.Logistics function <<<<<<<<<<<<<<<<