What is the difference between an account planner and a strategist?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/03/02
Md Abdul Rahim Khan
من قبل Md Abdul Rahim Khan , AGM Finance , Joy Group

Account planner work only finance and accounts related but strategist management work overall project,

shakir rao
من قبل shakir rao , Accountant, Food cost controler , SInopec HGPC oil company

we make  the "master plan"

Our Strategists make sure we execute effectively within that.

Like  housing societies