How to make backup in windows server 2012 R2 by windows backup on External Tape Drive?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed El-Shenawy , IT Help Desk & Maintenance Team Leader , (Alkan Group)ALKAN Networks, ALKAN Telecom & ALKAN CIT
تاريخ النشر: 2015/03/03
mukesh regmi
من قبل mukesh regmi , IT Consultant (Information Technology Consultant) , independent consultant

From  server manager tab you can choose window server backup  Features  to Backup.