How to do prior period Adjustment? Does it mean alteration of previous year accounts or the adjustment in current year?

تم إضافة السؤال من قبل Kripesh Krishnan Kutty Nair , Merchandiser , Al Seer Group
تاريخ النشر: 2015/03/04
gilbert aguelo
من قبل gilbert aguelo , house keeping supervisor , AL YAMAMA

addjusment to acurent year

Linda Jaison
من قبل Linda Jaison , Accounts Executive , Orostar Explosion Proof Electrical Materials Trading LLC

Adjustments for the current year.

IMTIAZUR RAHMAN
من قبل IMTIAZUR RAHMAN , Administration And Customer Care Officer , Amira Enterprises (Importers, Marketing & Retail Sales), Mississauga, Ontario

Adjustment to be done in the current year.