Cost reduction can be achieved through:

a) Work sampling

b) Value analysis

c) Quality Assurance

d) Supply chain management

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2015/03/11
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

My answer will be b) Value analysis

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

b) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>Value analysis

JOSE RAFAEL JR CANAYA
من قبل JOSE RAFAEL JR CANAYA , CAMP ADMINISTRATOR /OPERATIONS ADMINISTRATION , COPPERFIELD MIDDLE EAST

1. Value Analysis

2. good planning

3. good management

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

b)>>>>>>>>>>>>> Value analysis

Sahar Alech
من قبل Sahar Alech , Auditor / Financial Manager , Accounting Services Office

Value analysis is the answer