Which are the internal and external factors which lead to weak supply chain issues?

تم إضافة السؤال من قبل Puneet Gujral , Zonal Sales Head North , Oasis Group of Companies
تاريخ النشر: 2013/07/28
Murali mohan Chalapathy
من قبل Murali mohan Chalapathy , Business Operations Analyst-Assistant Manager , HP Global ebusiness solution (GPSC)

1) Poor Planning2) non-Integrated System3) Delay in Manufacturing product4) Paper work5) Logistic issue etc are major weak Supply Chain issues..