Inventory method which result in the same amount of COGS and inventory measurement regardless of inventory system used is:

A-FIFO

B- LIFO

C- weighted average

D- Either FIFO or LIFO

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/03/13
Donny David Chandy
من قبل Donny David Chandy , Operations Manager , Magus International

C for sure is correct answer

Badaruddin Adhoni Adhoni
من قبل Badaruddin Adhoni Adhoni , Key Accounts officer - Equipment Rental Division , Doha Group Transport Co

C is correct answer.................................................

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option >>>>>>>>>>>>>>  C- weighted average

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

C->>>>>>>>>>>>>> weighted average

Mohamed Adel
من قبل Mohamed Adel , Group Financial Manager , Alahly Sabbour real-estate Developments

C- weighted average ....................

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Answer ( C ) is the correct answer Thank you