What are the parameters stops the engine immediately when they out of limit ?

تم إضافة السؤال من قبل SALIM BEN HARIZ , MAINTENANCE SUPERVISOR , DIETSMANN
تاريخ النشر: 2015/03/17
Olanrewaju Ismail Abdulazeez
من قبل Olanrewaju Ismail Abdulazeez , Automobile technician , AGMC llc

Any parameters related to the engine compression which include the top gasket,piston rings and valve seat.