I have two networks. One has internet access & second for imaging the computers. How can I share the internet on my 2nd network without dhcp conflict?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2015/03/18
Ahmed Azzaz
من قبل Ahmed Azzaz , Network Engineer , EMP Group

using DHCP relay will support and help on this

Mehmood Khan
من قبل Mehmood Khan , Operations Manager , Gawamen

Through the gateway. But it should be configure in both network.