One approach for developing standard costs incorporates communication, bargaining, and interaction among product line managers;

the immediate supervisors for whom the standards are being developed; and the accountants and engineers before the standards are accepted by top management. This approach would best be characterized as a(n)

A. Imposed approach.

B. Centralized top-down approach.

C. Engineering approach.

D. Team development approach.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/03/19
P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

My answer is " B", centralized , top down approach.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

ANSWER OPTION >>>>>>>>>>>>>> D. Team development approach.