The correct journal entry to reconcile an NSF check returned by the bank is:

A. Debit Accounts Receivable, Credit   NSF

B. Debit Cash, Credit   Accounts Receivable

C. Debit NSF Expense, Credit    Cash

D. Debit Accounts Receivable, Credit    Cash

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/03/25
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

C ######################£####

Muhammad Nisar
من قبل Muhammad Nisar , Manager Accounts and Finance , MALIK CORPORATION & MMC RECYCLING LIMITED

D.  Debit Accounts Receivable, Credit  Cash

Himanshu Jain
من قبل Himanshu Jain , Accounting Assistant , M/S GURDAS DISTRIBUTORS

Debit NSF Expense, Credit    Cash  IS THE RIGHT ANSWER

Muhammad Umair
من قبل Muhammad Umair

A. Debit Accounts Receivable, Credit NSF B. Debit Cash, Credit Accounts Receivable C. Debit NSF Expense, Credit Cash D. Debit Accounts Receivable, Credit Cash

Murtuza Rangwala
من قبل Murtuza Rangwala , Senior Consultant , MBAF Services Pvt. Ltd.

Option C

Sethumadhavan krishnan
من قبل Sethumadhavan krishnan , Personnel Affairs Supervisor , Saudi Catering & Contracting

Sorry no accounting knowledge

FATEH BOUCHENE
من قبل FATEH BOUCHENE , institut d'emission , banque centrale d'algerie

why the Arab countries sell crude oil the question that arises why do not distract oil derivatives to gain value-added instead of selling it crude