The accounting and control systems operate within an environment that can influence effectiveness of those systems. This environment is called:

a - accounting environment.

b- control environment.

c- internal environment.

d- operating environment.

تم إضافة السؤال من قبل ahmed aldhurafi , مراجع داخلي ومراقب مالي , شركة تأمين
تاريخ النشر: 2015/03/25
Junaid Jawaid
من قبل Junaid Jawaid , Legal Services ,  Shell Pakistan Limited  Bank Al Falah Limited  Otsuka Pakistan Limited  Askari Asset Allocation Fund  Askari Income Fund  Askari Sovereign Cash Fund  Askari Islamic Income Fund  Askari Islamic Asset Allocation

The answer to this question is b- control environment.