What program allows an Apple computer to run Microsoft Windows?

1. Bonjour

2. Boot camp

3. iBoot

4. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/26
Aqib Shah
من قبل Aqib Shah , Land surveyor , Hakas engineering & contracting pvt ltd

Boot camp program allows an Apple computer to run Microsoft Windows