If the system variable MIRRTEXT is set to 1, text is؟

(a) mirrored

(b) not mirrored

(c) not reproduced in the

mirror image

(d) mirrored and reversed

تم إضافة السؤال من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات
تاريخ النشر: 2015/03/27
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

IF I AM NOT WRONG ANSWER WILL BE (a) mirrored

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

the text that gets mirrored stays the text (not mirrored)

Nameer mehthab KT
من قبل Nameer mehthab KT , Production Supervisor , Sealy mattress

answer is option a that the image is mirrored

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

option-A Mirrored great answers by experts.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

(a) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>mirrored

Amine Mountassir
من قبل Amine Mountassir , Business Developement Manager , ASTRON

my answer is "A"  = Mirrored