Financial leverage increase by:

A- have new loans B- increase working capital C- expense reduction D- all answers are false

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/03/27
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

A- ..............>>>>>>>>have new loans

Huda Adam
من قبل Huda Adam , Faculty of Commerce Graduate , Cairo University

Answer  A

Having more debts than equity, rises the financial leverage

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Answer ( A) is the correct answer Thank you