True or False: The fixed-order quantity inventory model favors less expensive items because average inventory is lower?

تم إضافة السؤال من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية
تاريخ النشر: 2015/03/28
Hany Helmy Haleem
من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive

False ,

I agree with Mr.Abdou warshan

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

False

The fixed-order quantity model favors more expensive items because average inventory is lower.