Break even point is

A- point which revenue equal costs

B- point which revenue is greater than costs

C- point which revenue is smaller  than costs

D- all answers are false

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/03/28
PRADEEP VELAYUDHAN
من قبل PRADEEP VELAYUDHAN , Chief Accountant , Super Group

where revenue equals cost ---------------------------------------------

Zulfikar Ali Larik
من قبل Zulfikar Ali Larik , SYSTEM AND PROCESS SPECIALIST (SPS) / BUSINESS ANALYST , Ceva Logistics FZCO

Answer is A, where is revenue and cost equal and in result no profit no loss.

Gabr Yassen
من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد

correct answer is  A : point which revenues equal costs