Which is closer to an entry level position: marketing manager or marketing coordinator?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/03/30
Doaa Hassan
من قبل Doaa Hassan , CONSULTING , PROJECT COORDINATOR, DEVELOPMENT , Alexandria directorate of health affairs

marketing coordinator or marketing executive that is entry level in marketing aiming to get use of my masters in business administration