Net income 500000 declared dividend 400000 preferred divideds 150000 preferred shares 50000 common shares 100000

Dividend per common shares will be A-3.5 B-2.5 C-3 D-2.7

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/04/01
IMRAN ALI MOHAMMED
من قبل IMRAN ALI MOHAMMED , Accounts Officer , M/s. Euro Glazing Ltd

The answer is option 'B' - Each common shareholders will get2.5

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

2.5 is the correct answer....................

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

B-........>>>>>>>>>>>>>>>>2.5