WAREHOUSE OPERATION LAYOUT PLAY IMPORTANT ROLE IN ITS DAILY OPERATION ACTIVITIES. A. TRUE B. FALSE

تم إضافة السؤال من قبل Zety Shakila Binti Mohd Yusof Mohd Yusof , Lecturer (Diploma Logistics & Supply Chain Management) , Polytechnic METrO Johor Bahru
تاريخ النشر: 2015/04/03
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

My answer will be option A) true <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

karthikeyan Pazhani
من قبل karthikeyan Pazhani , Electrical Supervisor

Yes . its required for daily operation.

AHMED COTTE
من قبل AHMED COTTE , logistics & local procurement supervisor , PTTEP ALGERIA /PETRO - THAILAND ALGERIA

YES  THIS CORRECT  IT'S TRUE

Benay Chhetri
من قبل Benay Chhetri , Branch In Charge , SARADA PLEASURE and ADVENTURE Ltd.

True, Warehouse operation layout  is very vital in order to execute or plan day to day operation.

Azhar Mahmood
من قبل Azhar Mahmood , Warehouse supervisor , Azerbaijan Food and Packaging Company

option A is correct warehouses suplly on Dillay basis factory or market  ,,,,,,,,,,,,,