The value that is added to goods through a manufacturing or assembly process is: a.form utility b.place utility c.time utility d.possession utility

تم إضافة السؤال من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية
تاريخ النشر: 2015/04/06
Ani Kuriakose
من قبل Ani Kuriakose , Managing Partner – SCM , A. A. Associates

Logically I think it should be

a. Form utility

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

A AND C

AS THE FIRM CONSIDERS THE FOLLOWING TO ADD THERE VALUE IN TERMS OF CAPABILITY AND VALUE ADDED TERMS.

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

a. form utility is the right option

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer is d.possession utility