How do education customers outside the Nigeria and Cameroon learn about Autodesk Inventor Professional availability, pricing, nd additional resources?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/09
Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

Thank you for invitation.

1. The Best Source is to Learn any software Including Inventor is Internet. You can Find and download The videos from Youtube and watch it :-)

2. Locate your nearest Autodesk training Center from Autodesk website. :-)