How many of you find time to repair your laptops and internet connection[router] at home? Do you think if someone helps you for small rewards?

تم إضافة السؤال من قبل safeer andarath , IT Specialist , Ferrari World, Yas WaterWorld & Warner Bros. World Abu Dhabi
تاريخ النشر: 2015/04/11
Lucy Santonia
من قبل Lucy Santonia , Registrar , St. Michael Academy, Oas, Albay

Simple and minor trouble shooting can be done by myself, like, internet connection to the router.  If someone helps me at home it needs simple reward.