ما هو الحساب الدائن والمدين فى نفس الوقت ؟

تم إضافة السؤال من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء
تاريخ النشر: 2015/04/11
Khairy Mohamed Elbanna
من قبل Khairy Mohamed Elbanna , Chief of Accounts , ASASCO.

اى حساب يمكن ان يكون مدين او دائن ع حسب نوع الحركة عليه

ولكن تختلف طبيعية الحساب

Mohamed AbdulAziz
من قبل Mohamed AbdulAziz , Specialist third financial affairs , Faculty of Engineering - Mansoura Universtiy

حساب جارى الشريك فهو الحساب الاكثر شيوعاً لان يكون مدين ودائن فى نفس الوقت

الدائن:اي حاجه بدفعله فلوس زاي مبيعات والمدين: أي حاجه باخد منها فلوس زاي المشتريات وأثات وسيارات والعقار وحاجت تانيه كتير وبتفرف من محاسبه ماليه لا محاسبه شركات ومحاسبه بنوك بتفرق كل وحده عن التانيه في الدائن والمدين

مقبول محمد جلال علي
من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات

اتفق مع الاستاذ خيري اي حساب ممكن يكون دائن او مدين علي حسب نوع الحركة

عبد العزيز محمود عبد العزيز عبد الجيد العناني
من قبل عبد العزيز محمود عبد العزيز عبد الجيد العناني , محاسب , صعيد مصر للاستيراد والتصدير والاستثمار الزراعي

حساب الدفعات المقدمة في شركات المقاولات

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

اتفق مع الاجابات ..............................