Assets - equity equal

A-working capital

B-liabilities

C-assets

D -invested capital

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/04/11
kamran Khan
من قبل kamran Khan , Accountant General , Shaukat Group of companies

B-Liabilities

Answer is B Assets - Equity is Equal to Liabilities.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is definitely answer B.

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(B) is the Correct Ans,

Liabilities .

Khairy Mohamed Elbanna
من قبل Khairy Mohamed Elbanna , Chief of Accounts , ASASCO.

B-liabilities

Mark Angelo Damuag
من قبل Mark Angelo Damuag , Financial Analyst , Evacare Management Consultancy Inc

B-liabilities.........................

Adel BENFIALA
من قبل Adel BENFIALA , Central Administration Inspector , Ministry of Housing, Urban Planning and the City

Assets - liabilities = Equity

thus, assets - equity = liabilities

Iftikhar Hussain Shah
من قبل Iftikhar Hussain Shah , Senior Manager , Deloitte LLP

Option B is right, liabilities.

Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

B-Liabilities

Assets = Equity + Liabilities

Liabilities = Assets - Equity

rohit mehra
من قبل rohit mehra , Group GM - Finance and accounts , Sun and Sand Group

===============answer is liabilities

RIYAS BABU
من قبل RIYAS BABU , Chief Accountant , House of Donuts-a

ASSET - EQUITY = LIABILITIES

Mohamed Reda
من قبل Mohamed Reda , Accounting Supervisor , carriage saudi Limited @ Delivery Hero Company

              the answar is  liabilities