All activities involved in selling goods or services for the purpose of resale or business use is termed as _?

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/04/13
Mohammed Imran Shaikh Mohammed Yunus Shaikh
من قبل Mohammed Imran Shaikh Mohammed Yunus Shaikh , Assistant Manager Accounts , Imerys

4= Direct Sale becous it related to sale of goods and services