In the product life cycle, the emphasis in marketing mix during growth stage is

تم إضافة السؤال من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية
تاريخ النشر: 2015/04/13
Ani Kuriakose
من قبل Ani Kuriakose , Managing Partner – SCM , A. A. Associates

In the product life cycle, the emphasis in marketing mix during growth stage is to increase demand by build product awareness through Promotion.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

B. Promotion <<<<<<<<<<<<<<<<Answer

Azharuddin Mohammed Khaja
من قبل Azharuddin Mohammed Khaja , FINANCE & ADMINISTRATION EXECUTIVE , AIN CORPORATION SECURITY SOLUTIONS INDIA PVT LTD

In product life cycle (PLC), the emphasis in marketing mix during growth stage is B. Promotion.

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

agreed with reply ani and wasi.

in PLC Management to meet the criteria reply is .... promotion for the product

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

The right option is A. Distribution.